نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبسزیکاسید بررسی پروفایل تنظیمکنندههای رشد در اندامهای زایشی درختان کشتبافتی و حاصل از پاجوش خرمای رقم برحی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 595-609]
  • آسیب غربالگری تحمل ارقام آلو نسبت به شب‌پره آلوGrapholita funebrana (Treitschke) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 575-593]
  • آلودگی میکروبی اثر کاربرد بعد از برداشت کیتوزان، وانیلین و استیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجه‌فرنگی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 117-136]
  • آنتوریوم بهینه‌سازی ترکیب بسترهای کشت بدون خاک در تولید گل شاخه بریده آنتوریوم [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 235-248]
  • آنتوسیانین تأثیرکیفیت نور بر برخی از ویژگی‌های کمّی و کیفی میوه انگور رقم یاقوتی تحت شرایط تنش شوری در گلخانه [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 535-552]
  • آنتوسیانین اثر تیمار پس از برداشت متیل‌‌جاسمونات بر بیان برخی ژن‌های مسیر بیوسنتزی اتیلن و خواص کیفی میوه توت‌فرنگی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 685-702]
  • آنتوسیانین ارزیابی برخی ترکیبات بیوشیمیایی و شاخص‌های رنگ آب‌میوه در ژنوتیپ‌های انار منطقه اورامان (استان کردستان) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 353-367]
  • آنتوسیانین اثر کیفیت نور بر ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک قلمه سه رقم داوودی در مرحله ریشهزایی (Chrysanthemum×grandiflorum) در اتاقک رشد [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 439-455]
  • آنتی‌اکسیدان اثر زمان برداشت بر ویژگی‌های کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیوی‌فروت (Actinidia chinensis) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 403-422]
  • آنتیاکسیدان ترغیب محتوای متابولیتهای ثانوی و ظرفیت آنتیاکسیدانی کالوس کلپوره در شرایط تیمار با بنزیلآمینو پورین، نفتالناستیکاسید و متیلجاسمونات [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 493-512]
  • آنتیاکسیدان ارزیابی تاثیر توده‌های بومی به عنوان پایه بر میزان تحمل به تنش خشکی در هنداوانه 'کریمسون سوئیت' [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 553-573]
  • آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی پاسخ‌های رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه فیسالیس ((Physalis peruviana L. به محلولپاشی سالیسیلیک اسید تحت تنش کم آبی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 67-83]

ا

  • اثرات برگشتی تجزیه ژنتیکی اجزای شیمیایی مرتبط با انباشت اکسالات در اسفناج از طریق تلاقی‌ دای‌آلل [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 321-339]
  • اثرات گرده ارزیابی کاربرد گرده سازگار بر عملکرد و برخی ویژگیهای کمی خرمای کشت بافتی رقم مجول. [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 195-211]
  • ارتفاع چمن‌زنی ارزیابی ویژگی‌های چمنی ژنوتیپ‌های بومی و غیربومی چمانواش‌بلند (Festuca arundinacea Schreb.) در پاسخ به سطوح مختلف چمن‌زنی [دوره 54، شماره 4، 1402]
  • ارزش غذایی اثر زمان برداشت بر ویژگی‌های کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیوی‌فروت (Actinidia chinensis) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 403-422]
  • ارزیابی حسی اثر زمان برداشت بر ویژگی‌های کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیوی‌فروت (Actinidia chinensis) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 403-422]
  • اسانس تأثیر محلول‌پاشی با اسید سالیسیلیک بر کاهش اثرات کم آبی در گیاه ریحان مقدس (Ocimum sanctum) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 249-267]
  • اسانس اثر کاربرد پیش از برداشت بنزیل‌آدنین و نانوامولسیون فیتونسید بر صفات رویشی و زایشی گیاه و بازارپسندی میوه توت‌فرنگی (Fragaria×ananassa Duch. 'Albion') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 137-156]
  • اسانس بررسی اثرات برهمکنش دما، بنزیل‌آمینوپورین و ترکیبات آنتی‌ باکتریال بر فعالیت آنزیمی و ماندگاری برگ‌های بریده گل اختر (Canna indica) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 643-660]
  • اسپانزنی اثر منگنز، آهن و باکتریهای محرک رشد بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 369-382]
  • اسیدآسکوربیک تأثیر محلول‌پاشی قبل‌از‌برداشت سولفید هیدروژن سدیم بر افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 85-104]
  • اصلاح‌کننده تاثیر کودهای آلی و شیمیایی و محلو‌ل‌پاشی اسید آمینه بر شاخص‌های رشدی و عملکردی پسته رقم 'اکبری' (Pistacia vera L. 'Akbari') [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 175-194]
  • اکسیداسیون ارزیابی ویژگی‌های کیفی انواع چای سیاه و سبز تولید شده از ارقام کاشف و لاهیج [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 423-437]
  • ال‌ای‌دی تأثیرکیفیت نور بر برخی از ویژگی‌های کمّی و کیفی میوه انگور رقم یاقوتی تحت شرایط تنش شوری در گلخانه [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 535-552]
  • الایدی اثر کیفیت نور بر ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک قلمه سه رقم داوودی در مرحله ریشهزایی (Chrysanthemum×grandiflorum) در اتاقک رشد [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 439-455]
  • الیسیتور ترغیب محتوای متابولیتهای ثانوی و ظرفیت آنتیاکسیدانی کالوس کلپوره در شرایط تیمار با بنزیلآمینو پورین، نفتالناستیکاسید و متیلجاسمونات [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 493-512]
  • انار ارزیابی برخی ترکیبات بیوشیمیایی و شاخص‌های رنگ آب‌میوه در ژنوتیپ‌های انار منطقه اورامان (استان کردستان) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 353-367]
  • اهلیسازی تنوع ترکیبات اسانس میوه جمعیتهای سماق رویشیافته در غرب ایران و ارتباط آن با فاکتورهای محیطی [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 383-401]

ب

  • بازده ژنتیکی استفاده از تجزیه های آماری چند متغیره برای گزینش گروهی ژنوتیپ های دو جمعیت در حال تفرق طالبی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 301-320]
  • برگساره بررسی اثرات برهمکنش دما، بنزیل‌آمینوپورین و ترکیبات آنتی‌ باکتریال بر فعالیت آنزیمی و ماندگاری برگ‌های بریده گل اختر (Canna indica) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 643-660]
  • بستر کشت بهینه‌سازی ترکیب بسترهای کشت بدون خاک در تولید گل شاخه بریده آنتوریوم [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 235-248]
  • بهارش اثر دما و طول دوره‌ی سرما بر گل‌انگیزی سوخ‌های دو رقم پیاز خوراکی بومی ایران [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 105-116]
  • بومی مقایسه ریشه زایی اکوتیپ‌های مختلف گیاه گز بومی استان اردبیل تحت تیمارهای مختلف هورمونی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 285-299]
  • بیوچار تاثیر کودهای آلی و شیمیایی و محلو‌ل‌پاشی اسید آمینه بر شاخص‌های رشدی و عملکردی پسته رقم 'اکبری' (Pistacia vera L. 'Akbari') [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 175-194]

پ

  • پایه بذری ارزیابی کیفی نهالهای هلو و شلیل با استفاده از شاخصهای مورفولوژیکی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
  • پایه رویشی ارزیابی کیفی نهالهای هلو و شلیل با استفاده از شاخصهای مورفولوژیکی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
  • پایه‌های 140Ru و 1103P واکنش‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی از ارقام و پایه‌های انگور تحت تیمار سدیم نیتروپروساید در شرایط تنش شوری [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 661-683]
  • پراکسید هیدروژن اثر سطوح مختلف سلنات و سلنیت سدیم بر برخی ویژگی‌های رشدی و فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 269-284]
  • پروتئین‌ محلول اثر سطوح مختلف سلنات و سلنیت سدیم بر برخی ویژگی‌های رشدی و فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 269-284]
  • پرولین ارزیابی تاثیر توده‌های بومی به عنوان پایه بر میزان تحمل به تنش خشکی در هنداوانه 'کریمسون سوئیت' [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 553-573]
  • پس از برداشت بررسی اثرات برهمکنش دما، بنزیل‌آمینوپورین و ترکیبات آنتی‌ باکتریال بر فعالیت آنزیمی و ماندگاری برگ‌های بریده گل اختر (Canna indica) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 643-660]
  • پلی‌فنل ارزیابی ویژگی‌های کیفی انواع چای سیاه و سبز تولید شده از ارقام کاشف و لاهیج [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 423-437]
  • پوست میوه تاثیر کلسیم در کاهش عارضه پفی شدن میوه نارنگی ساتسوما رقم سوجی‌یاما (Citrus unshiu 'Sugiyama') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 157-173]
  • پیوند سبزیها ارزیابی تاثیر توده‌های بومی به عنوان پایه بر میزان تحمل به تنش خشکی در هنداوانه 'کریمسون سوئیت' [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 553-573]

ت

  • تجانس بررسی اثر پایه‌های احتمالی جایگزین نارنج بر رشد رویشی ارقام جدید پرتقال‌ ناف‌دار در شرق مازندران [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 611-625]
  • تجزیه به مولفه‌های اصلی استفاده از تجزیه های آماری چند متغیره برای گزینش گروهی ژنوتیپ های دو جمعیت در حال تفرق طالبی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 301-320]
  • تجزیه خوشهای تنوع ترکیبات اسانس میوه جمعیتهای سماق رویشیافته در غرب ایران و ارتباط آن با فاکتورهای محیطی [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 383-401]
  • تجزیه مسیر استفاده از تجزیه های آماری چند متغیره برای گزینش گروهی ژنوتیپ های دو جمعیت در حال تفرق طالبی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 301-320]
  • ترکیبات آنتی اکسیدانتی ارزیابی برخی ترکیبات بیوشیمیایی و شاخص‌های رنگ آب‌میوه در ژنوتیپ‌های انار منطقه اورامان (استان کردستان) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 353-367]
  • ترکیبات فنلی اثر کاربرد بعد از برداشت کیتوزان، وانیلین و استیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجه‌فرنگی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 117-136]
  • ترکیب‌پذیری عمومی و خصوصی تجزیه ژنتیکی اجزای شیمیایی مرتبط با انباشت اکسالات در اسفناج از طریق تلاقی‌ دای‌آلل [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 321-339]
  • ترکیب فنلی اثر تنش شوری بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه واریته‌کینوا [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 341-352]
  • تسطیح زمین تاثیر روش کاشت و پیش‏خیساندن بذر بر عملکرد دانه و اسانس زیره سبز(Cuminum cyminum L.) در کشت دیم [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 627-641]
  • تشکیل میوه ارزیابی کاربرد گرده سازگار بر عملکرد و برخی ویژگیهای کمی خرمای کشت بافتی رقم مجول. [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 195-211]
  • تعداد حبه در خوشه بررسی اثر روش و مرحله کاربرد ریزمغذی‌های روی و آهن بر ویژگی‌های خوشه و عملکرد میوه انگور یاقوتی [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 457-473]
  • تعداد خوشه در تاک بررسی اثر روش و مرحله کاربرد ریزمغذی‌های روی و آهن بر ویژگی‌های خوشه و عملکرد میوه انگور یاقوتی [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 457-473]
  • تغذیه تاثیر کودهای آلی و شیمیایی و محلو‌ل‌پاشی اسید آمینه بر شاخص‌های رشدی و عملکردی پسته رقم 'اکبری' (Pistacia vera L. 'Akbari') [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 175-194]
  • تغذیه کودی اثر ترکیب کودهای شیمیایی و مرغی بر عملکرد، تجمع نیترات، رنگ و سفتی بافت دو رقم خیار [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 33-48]
  • تنش خشکی تأثیر محلول‌پاشی با اسید سالیسیلیک بر کاهش اثرات کم آبی در گیاه ریحان مقدس (Ocimum sanctum) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 249-267]
  • تنش زیستی غربالگری تحمل ارقام آلو نسبت به شب‌پره آلوGrapholita funebrana (Treitschke) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 575-593]
  • تنش کلرید سدیم واکنش‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی از ارقام و پایه‌های انگور تحت تیمار سدیم نیتروپروساید در شرایط تنش شوری [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 661-683]
  • تنوع ژنتیکی ارزیابی برخی ترکیبات بیوشیمیایی و شاخص‌های رنگ آب‌میوه در ژنوتیپ‌های انار منطقه اورامان (استان کردستان) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 353-367]
  • تنوع ژنتیکی ارزیابی مقدماتی ویژگی های پومولوژیک 29 ژنوتیپ انتخابی زردآلو در شرایط آب‌و‌هوایی کرج [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 475-491]
  • تیمار آبیاری ارزیابی تاثیر توده‌های بومی به عنوان پایه بر میزان تحمل به تنش خشکی در هنداوانه 'کریمسون سوئیت' [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 553-573]

ج

  • جوانه‌زنی تاثیر روش کاشت و پیش‏خیساندن بذر بر عملکرد دانه و اسانس زیره سبز(Cuminum cyminum L.) در کشت دیم [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 627-641]

چ

  • چایسازی ارزیابی ویژگی‌های کیفی انواع چای سیاه و سبز تولید شده از ارقام کاشف و لاهیج [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 423-437]

ح

  • حجم درخت بررسی اثر پایه‌های احتمالی جایگزین نارنج بر رشد رویشی ارقام جدید پرتقال‌ ناف‌دار در شرق مازندران [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 611-625]

خ

  • خاک پوششی بررسی تاثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک های پوششی مختلف بر صفات کمّی و کیفی قارچ تکمه‌ای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 213-233]

د

  • درصد اسانس تاثیر روش کاشت و پیش‏خیساندن بذر بر عملکرد دانه و اسانس زیره سبز(Cuminum cyminum L.) در کشت دیم [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 627-641]
  • درصد پوشش ارزیابی ویژگی‌های چمنی ژنوتیپ‌های بومی و غیربومی چمانواش‌بلند (Festuca arundinacea Schreb.) در پاسخ به سطوح مختلف چمن‌زنی [دوره 54، شماره 4، 1402]
  • درصد سبز شدن تاثیر روش کاشت و پیش‏خیساندن بذر بر عملکرد دانه و اسانس زیره سبز(Cuminum cyminum L.) در کشت دیم [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 627-641]
  • درصد نشت یونی اثر سطوح مختلف سلنات و سلنیت سدیم بر برخی ویژگی‌های رشدی و فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 269-284]
  • دفاع گیاهی غربالگری تحمل ارقام آلو نسبت به شب‌پره آلوGrapholita funebrana (Treitschke) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 575-593]

ر

  • رزمارینیکاسید ترغیب محتوای متابولیتهای ثانوی و ظرفیت آنتیاکسیدانی کالوس کلپوره در شرایط تیمار با بنزیلآمینو پورین، نفتالناستیکاسید و متیلجاسمونات [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 493-512]
  • رطوبت اثر ترکیب کودهای شیمیایی و مرغی بر عملکرد، تجمع نیترات، رنگ و سفتی بافت دو رقم خیار [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 33-48]
  • رقم چای ارزیابی ویژگی‌های کیفی انواع چای سیاه و سبز تولید شده از ارقام کاشف و لاهیج [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 423-437]
  • رگرسیون گام به گام استفاده از تجزیه های آماری چند متغیره برای گزینش گروهی ژنوتیپ های دو جمعیت در حال تفرق طالبی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 301-320]
  • رنگ چمن ارزیابی ویژگی‌های چمنی ژنوتیپ‌های بومی و غیربومی چمانواش‌بلند (Festuca arundinacea Schreb.) در پاسخ به سطوح مختلف چمن‌زنی [دوره 54، شماره 4، 1402]
  • ریشه‌زایی مقایسه ریشه زایی اکوتیپ‌های مختلف گیاه گز بومی استان اردبیل تحت تیمارهای مختلف هورمونی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 285-299]
  • ریل تایم پی‌سی‌آر اثر دما و طول دوره‌ی سرما بر گل‌انگیزی سوخ‌های دو رقم پیاز خوراکی بومی ایران [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 105-116]

ز

  • زردآلو ارزیابی مقدماتی ویژگی های پومولوژیک 29 ژنوتیپ انتخابی زردآلو در شرایط آب‌و‌هوایی کرج [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 475-491]

س

  • ساپونین اثر تنش شوری بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه واریته‌کینوا [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 341-352]
  • سازگاری مورفولوژیک بررسی اثر پایه‌های احتمالی جایگزین نارنج بر رشد رویشی ارقام جدید پرتقال‌ ناف‌دار در شرق مازندران [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 611-625]
  • سدر نمکی مقایسه ریشه زایی اکوتیپ‌های مختلف گیاه گز بومی استان اردبیل تحت تیمارهای مختلف هورمونی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 285-299]
  • سفتی اثر تیمار پس از برداشت متیل‌‌جاسمونات بر بیان برخی ژن‌های مسیر بیوسنتزی اتیلن و خواص کیفی میوه توت‌فرنگی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 685-702]
  • سفتی بافت اثر ترکیب کودهای شیمیایی و مرغی بر عملکرد، تجمع نیترات، رنگ و سفتی بافت دو رقم خیار [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 33-48]
  • سفتی بافت میوه ارزیابی صفات مورفولوژیک، پومولوژیک و کیفی ارقام و ژنوتیپ‌های هلو در شرایط محیطی استان خراسان رضوی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 49-65]
  • سلنیوم اثر سطوح مختلف سلنات و سلنیت سدیم بر برخی ویژگی‌های رشدی و فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 269-284]
  • سمبرن آ تنوع ترکیبات اسانس میوه جمعیتهای سماق رویشیافته در غرب ایران و ارتباط آن با فاکتورهای محیطی [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 383-401]
  • سودوموناس پوتیدا اثر منگنز، آهن و باکتریهای محرک رشد بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 369-382]
  • سیتوکینین اثر کاربرد پیش از برداشت بنزیل‌آدنین و نانوامولسیون فیتونسید بر صفات رویشی و زایشی گیاه و بازارپسندی میوه توت‌فرنگی (Fragaria×ananassa Duch. 'Albion') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 137-156]

ش

  • شاخص تنومندی ارزیابی کیفی نهالهای هلو و شلیل با استفاده از شاخصهای مورفولوژیکی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
  • شاخص روزنه‌ای پاسخ‌های رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه فیسالیس ((Physalis peruviana L. به محلولپاشی سالیسیلیک اسید تحت تنش کم آبی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 67-83]
  • شاخص طعم ارزیابی صفات مورفولوژیک، پومولوژیک و کیفی ارقام و ژنوتیپ‌های هلو در شرایط محیطی استان خراسان رضوی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 49-65]
  • شاخص هیو اثر زمان برداشت بر ویژگی‌های کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیوی‌فروت (Actinidia chinensis) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 403-422]
  • شخم تاثیر روش کاشت و پیش‏خیساندن بذر بر عملکرد دانه و اسانس زیره سبز(Cuminum cyminum L.) در کشت دیم [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 627-641]
  • شرایط دمایی بررسی اثرات برهمکنش دما، بنزیل‌آمینوپورین و ترکیبات آنتی‌ باکتریال بر فعالیت آنزیمی و ماندگاری برگ‌های بریده گل اختر (Canna indica) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 643-660]
  • شوری تاثیر کودهای آلی و شیمیایی و محلو‌ل‌پاشی اسید آمینه بر شاخص‌های رشدی و عملکردی پسته رقم 'اکبری' (Pistacia vera L. 'Akbari') [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 175-194]

ص

  • صفات پومولوژیک ارزیابی صفات مورفولوژیک، پومولوژیک و کیفی ارقام و ژنوتیپ‌های هلو در شرایط محیطی استان خراسان رضوی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 49-65]

ض

  • ضایعات کشاورز تاثیر کودهای آلی و شیمیایی و محلو‌ل‌پاشی اسید آمینه بر شاخص‌های رشدی و عملکردی پسته رقم 'اکبری' (Pistacia vera L. 'Akbari') [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 175-194]
  • ضریب تنوع استفاده از تجزیه های آماری چند متغیره برای گزینش گروهی ژنوتیپ های دو جمعیت در حال تفرق طالبی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 301-320]

ط

  • طول و عرض خوشه بررسی اثر روش و مرحله کاربرد ریزمغذی‌های روی و آهن بر ویژگی‌های خوشه و عملکرد میوه انگور یاقوتی [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 457-473]

ظ

  • ظرفیت ‌‌آنتی‌اکسیدانی تأثیر محلول‌پاشی قبل‌از‌برداشت سولفید هیدروژن سدیم بر افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 85-104]
  • ظرفیت آنتی‌اکسیدانی تأثیرکیفیت نور بر برخی از ویژگی‌های کمّی و کیفی میوه انگور رقم یاقوتی تحت شرایط تنش شوری در گلخانه [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 535-552]

ع

  • عملکرد اثر منگنز، آهن و باکتریهای محرک رشد بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 369-382]
  • عملکرد کوانتومی فتوسنتزی اثر کیفیت نور بر ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک قلمه سه رقم داوودی در مرحله ریشهزایی (Chrysanthemum×grandiflorum) در اتاقک رشد [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 439-455]

ف

  • فاصله کاشت بررسی اثر پایه‌های احتمالی جایگزین نارنج بر رشد رویشی ارقام جدید پرتقال‌ ناف‌دار در شرق مازندران [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 611-625]
  • فعالیت آنتی اکسیدان اثر تنش شوری بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه واریته‌کینوا [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 341-352]
  • فعالیت آنزیمی اثر کاربرد بعد از برداشت کیتوزان، وانیلین و استیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجه‌فرنگی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 117-136]
  • فعالیت پلی فنل اکسیداز مطالعه پاسخ‌های تعدادی از ژنوتیپ‌های پایه آلو به تنش شوری ناشی از کلرید سدیم [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 513-534]
  • فلاونوئید تأثیر محلول‌پاشی قبل‌از‌برداشت سولفید هیدروژن سدیم بر افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 85-104]
  • فلاونوئید ترغیب محتوای متابولیتهای ثانوی و ظرفیت آنتیاکسیدانی کالوس کلپوره در شرایط تیمار با بنزیلآمینو پورین، نفتالناستیکاسید و متیلجاسمونات [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 493-512]
  • فلاونوئید ارزیابی برخی ترکیبات بیوشیمیایی و شاخص‌های رنگ آب‌میوه در ژنوتیپ‌های انار منطقه اورامان (استان کردستان) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 353-367]
  • فلاونوئید کل بررسی محتوای ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و لئوکارپوزاید در اندام و مراحل فنولوژیکی مختلف گیاه دارویی Solidago virga-urea L. [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 19-31]
  • فنل ارزیابی تاثیر توده‌های بومی به عنوان پایه بر میزان تحمل به تنش خشکی در هنداوانه 'کریمسون سوئیت' [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 553-573]
  • فنل کل اثر تیمار پس از برداشت متیل‌‌جاسمونات بر بیان برخی ژن‌های مسیر بیوسنتزی اتیلن و خواص کیفی میوه توت‌فرنگی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 685-702]
  • فنول ارزیابی برخی ترکیبات بیوشیمیایی و شاخص‌های رنگ آب‌میوه در ژنوتیپ‌های انار منطقه اورامان (استان کردستان) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 353-367]
  • فیتوشیمیایی تنوع ترکیبات اسانس میوه جمعیتهای سماق رویشیافته در غرب ایران و ارتباط آن با فاکتورهای محیطی [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 383-401]

ق

  • قارچ خوراکی اثر منگنز، آهن و باکتریهای محرک رشد بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 369-382]
  • قلمه مقایسه ریشه زایی اکوتیپ‌های مختلف گیاه گز بومی استان اردبیل تحت تیمارهای مختلف هورمونی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 285-299]

ک

  • کارایی بیولوژیک بررسی تاثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک های پوششی مختلف بر صفات کمّی و کیفی قارچ تکمه‌ای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 213-233]
  • کارایی عملکرد ارزیابی صفات مورفولوژیک، پومولوژیک و کیفی ارقام و ژنوتیپ‌های هلو در شرایط محیطی استان خراسان رضوی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 49-65]
  • کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا بررسی محتوای ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و لئوکارپوزاید در اندام و مراحل فنولوژیکی مختلف گیاه دارویی Solidago virga-urea L. [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 19-31]
  • کلپوره ترغیب محتوای متابولیتهای ثانوی و ظرفیت آنتیاکسیدانی کالوس کلپوره در شرایط تیمار با بنزیلآمینو پورین، نفتالناستیکاسید و متیلجاسمونات [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 493-512]
  • کلروفیل اثر ترکیب کودهای شیمیایی و مرغی بر عملکرد، تجمع نیترات، رنگ و سفتی بافت دو رقم خیار [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 33-48]
  • کلروفیل اثر کیفیت نور بر ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک قلمه سه رقم داوودی در مرحله ریشهزایی (Chrysanthemum×grandiflorum) در اتاقک رشد [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 439-455]
  • کلسیم تاثیر کلسیم در کاهش عارضه پفی شدن میوه نارنگی ساتسوما رقم سوجی‌یاما (Citrus unshiu 'Sugiyama') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 157-173]
  • کمپوست برگشتی بررسی تاثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک های پوششی مختلف بر صفات کمّی و کیفی قارچ تکمه‌ای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 213-233]
  • کمیت میوه ارزیابی کاربرد گرده سازگار بر عملکرد و برخی ویژگیهای کمی خرمای کشت بافتی رقم مجول. [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 195-211]
  • کیفیت ظاهری ارزیابی ویژگی‌های چمنی ژنوتیپ‌های بومی و غیربومی چمانواش‌بلند (Festuca arundinacea Schreb.) در پاسخ به سطوح مختلف چمن‌زنی [دوره 54، شماره 4، 1402]

گ

  • گردهافشانی ارزیابی کاربرد گرده سازگار بر عملکرد و برخی ویژگیهای کمی خرمای کشت بافتی رقم مجول. [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 195-211]
  • گردهافشانی بررسی پروفایل تنظیمکنندههای رشد در اندامهای زایشی درختان کشتبافتی و حاصل از پاجوش خرمای رقم برحی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 595-609]
  • گل انگیزی اثر دما و طول دوره‌ی سرما بر گل‌انگیزی سوخ‌های دو رقم پیاز خوراکی بومی ایران [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 105-116]
  • گل شاخه بریده بهینه‌سازی ترکیب بسترهای کشت بدون خاک در تولید گل شاخه بریده آنتوریوم [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 235-248]
  • گنجایش مزرعه نسبی بررسی تاثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک های پوششی مختلف بر صفات کمّی و کیفی قارچ تکمه‌ای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 213-233]
  • گیاهان زینتی اثر کیفیت نور بر ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک قلمه سه رقم داوودی در مرحله ریشهزایی (Chrysanthemum×grandiflorum) در اتاقک رشد [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 439-455]
  • گیاه دارویی تأثیر محلول‌پاشی با اسید سالیسیلیک بر کاهش اثرات کم آبی در گیاه ریحان مقدس (Ocimum sanctum) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 249-267]

ل

  • لئوکارپوزاید بررسی محتوای ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و لئوکارپوزاید در اندام و مراحل فنولوژیکی مختلف گیاه دارویی Solidago virga-urea L. [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 19-31]
  • لارو غربالگری تحمل ارقام آلو نسبت به شب‌پره آلوGrapholita funebrana (Treitschke) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 575-593]

م

  • مالون دی آلدهید اثر کاربرد بعد از برداشت کیتوزان، وانیلین و استیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجه‌فرنگی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 117-136]
  • محتوای پروتئین کل مطالعه پاسخ‌های تعدادی از ژنوتیپ‌های پایه آلو به تنش شوری ناشی از کلرید سدیم [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 513-534]
  • محتوای فلاونوئیدها مطالعه پاسخ‌های تعدادی از ژنوتیپ‌های پایه آلو به تنش شوری ناشی از کلرید سدیم [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 513-534]
  • محرک رشد گیاه اثر منگنز، آهن و باکتریهای محرک رشد بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 369-382]
  • محلول‌پاشی پیش از برداشت اثر کاربرد پیش از برداشت بنزیل‌آدنین و نانوامولسیون فیتونسید بر صفات رویشی و زایشی گیاه و بازارپسندی میوه توت‌فرنگی (Fragaria×ananassa Duch. 'Albion') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 137-156]
  • مراحل نمو بررسی محتوای ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و لئوکارپوزاید در اندام و مراحل فنولوژیکی مختلف گیاه دارویی Solidago virga-urea L. [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 19-31]
  • مرکبات تاثیر کلسیم در کاهش عارضه پفی شدن میوه نارنگی ساتسوما رقم سوجی‌یاما (Citrus unshiu 'Sugiyama') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 157-173]
  • منظرخشک مقایسه ریشه زایی اکوتیپ‌های مختلف گیاه گز بومی استان اردبیل تحت تیمارهای مختلف هورمونی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 285-299]
  • مواد جامد محلول ارزیابی مقدماتی ویژگی های پومولوژیک 29 ژنوتیپ انتخابی زردآلو در شرایط آب‌و‌هوایی کرج [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 475-491]
  • میزان عناصر سدیم و پتاسیم مطالعه پاسخ‌های تعدادی از ژنوتیپ‌های پایه آلو به تنش شوری ناشی از کلرید سدیم [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 513-534]
  • میوه بکربار بررسی پروفایل تنظیمکنندههای رشد در اندامهای زایشی درختان کشتبافتی و حاصل از پاجوش خرمای رقم برحی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 595-609]
  • میوهنشینی بررسی پروفایل تنظیمکنندههای رشد در اندامهای زایشی درختان کشتبافتی و حاصل از پاجوش خرمای رقم برحی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 595-609]

ن

  • ناهنجاری فیزیولوژیکی تاثیر کلسیم در کاهش عارضه پفی شدن میوه نارنگی ساتسوما رقم سوجی‌یاما (Citrus unshiu 'Sugiyama') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 157-173]
  • نشت الکترولیت پاسخ‌های رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه فیسالیس ((Physalis peruviana L. به محلولپاشی سالیسیلیک اسید تحت تنش کم آبی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 67-83]
  • نشت یونی اثر کاربرد بعد از برداشت کیتوزان، وانیلین و استیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجه‌فرنگی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 117-136]
  • نشت یونی مطالعه پاسخ‌های تعدادی از ژنوتیپ‌های پایه آلو به تنش شوری ناشی از کلرید سدیم [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 513-534]
  • نمودار دوبعدی استفاده از تجزیه های آماری چند متغیره برای گزینش گروهی ژنوتیپ های دو جمعیت در حال تفرق طالبی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 301-320]
  • نهال گواهی شده ارزیابی کیفی نهالهای هلو و شلیل با استفاده از شاخصهای مورفولوژیکی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
  • نورهای قرمز و آبی تأثیرکیفیت نور بر برخی از ویژگی‌های کمّی و کیفی میوه انگور رقم یاقوتی تحت شرایط تنش شوری در گلخانه [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 535-552]
  • نیترات اثر ترکیب کودهای شیمیایی و مرغی بر عملکرد، تجمع نیترات، رنگ و سفتی بافت دو رقم خیار [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 33-48]
  • نیتریک اکسید واکنش‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی از ارقام و پایه‌های انگور تحت تیمار سدیم نیتروپروساید در شرایط تنش شوری [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 661-683]

و

  • واریته اثر تنش شوری بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه واریته‌کینوا [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 341-352]
  • وراثت‌پذیری عمومی و خصوصی تجزیه ژنتیکی اجزای شیمیایی مرتبط با انباشت اکسالات در اسفناج از طریق تلاقی‌ دای‌آلل [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 321-339]
  • ورمیکمپوست بررسی تاثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک های پوششی مختلف بر صفات کمّی و کیفی قارچ تکمه‌ای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 213-233]
  • وزن حبه بررسی اثر روش و مرحله کاربرد ریزمغذی‌های روی و آهن بر ویژگی‌های خوشه و عملکرد میوه انگور یاقوتی [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 457-473]
  • وزن خشک اندام هوایی اثر سطوح مختلف سلنات و سلنیت سدیم بر برخی ویژگی‌های رشدی و فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 269-284]
  • وزن خوشه بررسی اثر روش و مرحله کاربرد ریزمغذی‌های روی و آهن بر ویژگی‌های خوشه و عملکرد میوه انگور یاقوتی [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 457-473]
  • وزن میوه ارزیابی مقدماتی ویژگی های پومولوژیک 29 ژنوتیپ انتخابی زردآلو در شرایط آب‌و‌هوایی کرج [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 475-491]

ه

  • هدایت الکتریکی تأثیرکیفیت نور بر برخی از ویژگی‌های کمّی و کیفی میوه انگور رقم یاقوتی تحت شرایط تنش شوری در گلخانه [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 535-552]
  • هدایت روزنه‌ای پاسخ‌های رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه فیسالیس ((Physalis peruviana L. به محلولپاشی سالیسیلیک اسید تحت تنش کم آبی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 67-83]
  • هورمون گیاهی تأثیر محلول‌پاشی با اسید سالیسیلیک بر کاهش اثرات کم آبی در گیاه ریحان مقدس (Ocimum sanctum) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 249-267]
  • هیدروپونیک بهینه‌سازی ترکیب بسترهای کشت بدون خاک در تولید گل شاخه بریده آنتوریوم [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 235-248]